Днес  ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Затоплянето ще

...
Днес  ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Затоплянето ще
Коментари Харесай

Дъждът идва до часове

Днес  ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще бъдат сред 17° и 22°, в София – към 18°, предава Бтв. 

 2111583260.jpg

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд с раздрана междинна и висока облачност, по-значителна по северното крайбрежие. В следобедните часове ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максималните температури на морския бряг – сред 13° и 18°. Температурата на морската вода е  около 7°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - сдържан западен вятър. Ще се затопли още и оптималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра – към 6°.

 

 2111583261.jpg

В  понеделник  облачността над страната ще се усилва и вплътнява. В Източна България към момента ще духа сдържан югозападен вятър и температурите ще са високи, дневните в множеството региони -  около и над 20°.

Към обяд от запад ще стартират валежи от дъжд, които  през нощта против вторник ще обзет по-голямата част от страната.

 2111583262.jpg

Във  вторник  на повече места и повече като количество ще са преваляванията в източната половина от страната, в обособени региони и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и дневните температури ще се намалят.

През идващите дни ще има променлива, по-често забележителна облачност, тук-там с краткотрайни валежи. Температурите ще се намалят още малко и ще бъдат близки до нормалните.

В  петък  ще стартира стопляне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР